Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Coop giver bud på fremtidens supermarked

Foto: detailfolk.dkTuesday den 13 November 2012 kl. 09:09 af: Simone Hansen

To optimerede SuperBrugsen-butikker er Coops nye bud på, hvordan et lokalsupermarked skal fungere og se ud. 

-Vi har ønsket at skabe et moderne supermarked med en stærk lokal forankring, og vi har derfor været i tæt dialog med vores kunder for at forstå, hvad de sætter pris på og, hvad vi skal forbedre, sådan udtaler kædedirektør hos SuperBrugsen Michael Løve sig i en pressemeddelse om de to 'nye' SuperBrugsen-butikker i Vamdrup og Trekroner i Roskilde.

Tre vigtige faktorer

De to nye butikker er, ifølge Coop selv, et bud på fremtidens supermarked, og de skiller sig ud på tre punkter. 

Butikken er skræddersyet til lokalområdet, enklere at finde rundt i og har et øget fokus på blandt andet grønt, sundt, kød og delikatesser. 

Støtter lokalinitiativer

De to SuperBrugsen-butikker vil desuden støtte tre lokale initiativer hvert kvartal, og her får kunderne medbestemmelse. Der vil blive sat tre rør op i butikken, der repræsenterer et lokalprojekt hver, og efter et indkøb kan kunden kaste en udleveret mønt i et af rørene og på den måde bestemme, hvor mange penge lokalinitiativer vil få. 

- Vi ønsker at være det lokale supermarked, som giver noget igen til det lokale område, vi er en del af, og vi glæder os til også på denne måde at bidrage til lokale aktiviteter over hele Danmark, udtaler Michael Løve.

At skræddersy mindre dagligvarebutikker til lokalområdet, er ved at blive ganske populært. Både mindre SuperBedst- og Dagli'Brugs-butikker er for nyligt begyndt, at 'konvertere' til henholdvis Eurospar og LokalBrugsen. 

LÆS OGSÅ: Dagli'Brusen opfordres til profilskifte

Skiftende sker blandt andet fordi de mindre butikker oplever øget konkurrence, og derfor har man valgt at skabe et nyt og mere lokalt projekt. 

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD