Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Club Matas-kunder får stor undskyldning

Tirsdag den 22 januar 2013 kl. 09:46 af: Simone Hansen

Tusindvis af Club Matas-kunder modtog igår aftes en 'Undskyld-mail' fra kæden, der arbejder på højtryk for at give kunderne deres medlemsskab og point tilbage.

'Du er naturligvis ikke meldt ud af Club Matas og har selvfølgelig heller ikke mistet alle dine point. Vi er glade for at have dig som medlem, og mailen fra os skyldes en teknisk fejl, som vi er i gang med at få klarlagt' Sådan lyder noget af beskeden i den mail Matas i går sendte ud til tusindvis af kunder. 

Sedler på disken

Den relativt korte mail, der indeholder ordet 'undskyld' intet mindre end fire gange, blev sendt ud næsten et døgn efter, at tusindvis af Matas' Club-kunder fik en meddelse om, at de nu var meldt ud af klubben, havde mistet alle deres point og skulle destruere deres medlemskort. 

Udmeldingen af klubkunder viste sig at være en fejl. Men kæden modtog alligevel en masse beskeder fra chokerede, forundrede og vrede kunder på deres Facebookside og på disken i flere af Matas' butikker kunne man igår finde sedler, hvor kæden forsikrede, at kunderne naturligvis ikke var smidt ud. 

Kunder har stadig ikke fået point tilbage

- Vi er glade for forbrugernes store interesse i vores kundeklub og er meget kede af denne fejl. Vi kan berolige alle vores medlemmer med, at de naturligvis ikke er meldt ud. Alle medlemmer har fortsat ALLE deres point og kan også i dag optjene point med deres medlemskort, udtaler informationschef hos Matas  Henrik E. Johannsen i en pressemeddelse. 

Det er dog ikke alle kunder, der har fået deres point og medlemsprofil igen, men Matas lover at give besked så snart fejlen er rettet. 

LÆS OGSÅ: Teknisk fejl sender tusindvis af kunder ud af Club MatasFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD