Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Butiksejer får bøde for overvågningsvideo

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 30 januar 2014 kl. 14:39 - Kilde: Flere medier

En butiksejer skal betale 5.000 kroner for at offentliggøre en overvågningsvideo af en tyvebande - tyvene slap med 2.000 kr.

Det blev en dyr affære for butiksejer John Brockmann, at han sidste år valgte at offentliggøre videooptagelser, der viser en rumænsk tyvebande i færd med at plyndre hans butik.

5.000 kroner skal butiksejeren betale i bøde for at bryde persondataloven, har retten i Nykøbing nu slået fast. Det skriver flere medier.

John Brockmann tog med sit overvågningskamera sidste år en gruppe rumænere i at stjæle fiskeudstyr fra hans butik JGB Marine.

Rumænerne fik en bødestraf på 2.000 kroner, mens John Brockmann måtte punge ud med 5.000 kroner, fordi Datatilsynet meldte ham til politiet for at videregive dele af sine optagelser til Ekstra Bladet. Ifølge Dataloven er det nemlig kun politiet, der udover ejeren selv må se optagelserne fra overvågningskameraet.

Overvejer at lukke butikken

Butiksindehaveren forklarer ifølge Ekstra Bladet offentliggørelsen af videoen med, at han var frustreret over at blive bestjålet, uden at det blev taget alvorligt at politiet. Han nægtede at betale bøden og gik derfor i retten med sagen.

De mange indbrud og ekstra udgifter i den forbindelse betyder, at John Brockmann nu overvejer at lukke sin butik, siger han til Computerworld.dk.

LÆS OGSÅ: Butiksindehaver får bøde for Facebook-opdateringFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD