Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Slutningen på corona betyder starten på en ny markedsføringsplan"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Møbelkæde satser på nyt koncept

Foto: ID DesignOnsdag den 24 maj 2017 kl. 09:40 af: Kristian Holgersen

Et af landets kendte møbelkæder investerer nu i et gennemgribende renoveringsprogram, der skal gøre butikkerne mere attraktive.

Hos Ilva investerer man nu i en gennemgribende renovering af kædens største butikker. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Allerede nu er bolighuset i Lyngby ved at få en større overhaling og skal efter planen være klar til at præsentere et helt nyt koncept for kunderne i august, som er lige dele bolighus og oplevelsesunivers. Det har kostet en to-cifret million-investering.

- Det bliver et fantastisk bolighus. Vi har de seneste år arbejdet intenst med at løfte vores sortiment op i den absolutte top herhjemme – og nu skal selve konceptet for vores bolighuse også have et løft, siger Piet Klein, kædedirektør for Ilva, i pressemeddelelsen.

Kunderne med på råd

I jagten på et nyt koncept for sine bolighuse har Ilva afholdt fokusgrupper, hvor kunderne har haft mulighed for at give deres besyv med.

- Dialogen med vores kunder har været ekstrem vigtigt i processen, hvor vi har fået skærpet vores forståelse af, hvilken retning Ilva skal bevæge sig i, siger Piet Klein.

Nogle af ønskerne har været god plads mellem møblerne, toneangivende trends og sortiment med kant. Det har Ilva forsøgt at fokusere på i indretningen af bolighuset i Lyngby, hvor der også bliver plads til en café.

Bolighuset i Ishøj bliver næste butik i rækken til at få det nye koncept.

LÆS OGSÅ: Lars Larsens møbelkæder investerer massivt i ekspansionFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD