Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Black Friday trues af Cyper Monday

Foto: detailfolk.dkTuesday den 27 November 2012 kl. 11:57 af: Dennis Clausager

Fredagens succesfulde shop-amok-dag i USA, 'Black Friday', er blevet efterfulgt af en lige så succesfuld 'Cyper Monday'.

Amerikanernes årlige superindkøbsdag, Black Friday, løb af stablen i fredags, og salget steg estimeret med 6,6% sammenlignet med sidste år, og satte dermed, ifølge cnbc.com, ny rekord. De estimerede tal er udarbejdet af et firma, der har specialiseret sig i at måle kundestrøm i de største indkøbscentre i USA.

Den gigantiske indkøbsdag er de senere år blevet efterfulgt af on-line verdenens modsvar, "Cyper Monday", og også her var der rekord i år. Ifølge cnbc.com steg omsætningen med hele 26% sammenlignet med året før og har for første gang rundet 1 mia. dollar.

Online-indsatsen og Cyper Monday er blevet en ligeså betydelig handelsdag i USA for on-line butikkerne som Black Friday, og hele 81% af alle større detailkæder i USA sendte mindst én tilbudsmail til deres kunder i fredags, hvilket vidner om massiv indsats for også at ramme e-handelskunderne. Cyper Monday er vokset kolosalt i omsætning de sidste par år og truer derfor i stigende grad amok-fredagens førerposition.

De store salgsdage er dog ikke uden konsekvenser, da salget i dagene op til den berømte fredag falder voldsomt, fordi kunderne venter med at foretage deres indkøb, til de kan se alle de gode tilbud på hylderne.

LÆS OGSÅ: Danskerne er også med på amerikansk "shop-amok-dag"Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD