Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Bilka holder døgnåbent

Tirsdag den 15 november 2016 kl. 08:40 af: Lise Møller Schilder

Bilka-kæden har valgt at holde døgnåbent i en periode. Kunderne skal kunne købe ind klokken 02 om natten, forklarer direktør.

Detailkampen om årets julekunder er for alvor sat ind. Og mens Coop har valgt at sætte prisen op på omkring 200 varer, så vælger Dansk Supermarked en lidt anden strategi. Her har man nemlig besluttet, at Bilka skal holde døgnåbent i hele december. Det skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse. 

Bilkas åbningstider skal selvfølgelig overholde lokkelovens bestemmelser, og derfor holder Bilka lukket fra den 24. december til den 26. december, ligesom at Bilka også lukker klokken 15. den 31. december. Men derudover er der døgnåbent i Bilka i hele december. 

– Vi har rigtig mange kunder gennem vores butikker i december, og julen er årets største højtid. For at give vores kunder de allerbedste muligheder for at handle lige præcis, når det passer dem bedst, holder vi åbent døgnet rundt indtil jul. Og når juledagene er overstået, fortsætter vi med døgnåbent indtil nytår, fortæller direktør i Bilka, Mark H. Nielsen, i en pressemeddelelse.

Fordele ved døgnåbent

Bilka regner med at arrangere forskellige aktiviteter natten igennem. Det gælder både konkurrencer, julemusik og kaffe til de sene kunder. Der kan dog også være driftfordele ved at holde åbent i 24 timer. Det ved man fra Bilka i Fields, der tidligere har holdt åbent 24 timer i døgnet.

– Ved at holde butikken i gang kan vi udnytte nattetimerne til at løse opgaver, som er svære at nå, når der er tryk på. En del af de opgaver, som vores normale morgenhold vil kaste sig over, når de møder ind, kan eksempelvis være færdige, når de kommer. Det frigiver flere ressourcer til de timer, hvor der er flest kunder, pointerer Mark H. Nielsen.

Bilka understreger, at alle de ansatte, som arbejder i varehuset om natten, frivilligt har takket ja til at tage nattevagter. Derudover er der også ansat faste vagter i varehuset om natten til at beskytte både kunder og ansatte.

LÆS OGSÅ: Coop hæver prisen for hundredevis af varerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD