Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Bilka får opdateret shop-in-shop-koncept over hele landet

Foto: PRThursday den 4 November 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

En forlængelse af parløbet mellem Bilka og Telenor betyder også en opdatering af de mange shop-in-shops.

Samarbejdet mellem varehuskæden Bilka og teleselskabet Telenor fortsætter i tre år mere. Det skriver Salling Group i en meddelelse.

Telenor har opsat shop-in-shops i 15 af landets Bilka-varehuse, og som en del af den nye aftale får de nu alle implementeret teleselskabets seneste butikskoncept, Box. Ombygningerne ventes færdige i første kvartal af 2022

I 2020 åbnede Telenor de første butikker med box-konceptet i storcentre i Roskilde og Ballerup. Der er tale om et komprimeret og modulopbygget butiksformat, hvor kunderne får adgang til service og et bredt sortiment af produkter på færre kvadratmeter end i en normal telebutik.

- Vi vil være til stede dér, hvor kunderne er. Derfor er vi rigtig glade for at kunne forlænge aftalen med Salling Group, siger Christian Drejer. Han er Head of Channels i Telenor Danmark.

- Med samarbejdet gør vi det nemt for vores kunder at besøge en Telenor-butik og få service og rådgivning. Vores investering i et re-design gør os i stand til at udnytte butiksarealet på en bedre og mere appellerende måde, så vi i højere grad kan inspirere kunderne og fx tilbyde mere tilbehør, siger Christian Drejer.

LÆS OGSÅ: Detaildirektør i Telenor rykker videre til DagrofaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD