Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Bestseller vil buldre videre med enorme investeringer

Foto: detailfolk.dkMonday den 5 December 2022 kl. 11:05 - Kilde: Børsen

Den største investering til dato står ikke mål med væksten, så derfor vil Bestseller fremover bruge endnu flere milliarder på logistik.

I Holland er modekoncernen Bestseller ved at opføre et lager- og logistikcenter til to milliarder kroner, som bliver koncernens største enkeltstående investering nogensinde.

Men modekoncernen er ikke færdige med at opruste på logistikken, og flere store logistikcentre er på vej fra 2026, skriver Børsen.

- Vi kan ikke med den vækst, vi har haft og venter at få, nøjes med etablering bare et nyt logistikcenter i Holland. Vi kigger meget på hvordan vores fremtidige footprint skal være. Men mange parametre indgår i analyserne, siger Allan Kjærgaard, der er logistikdirektør i Bestseller, til Børsen.

- Det er f.eks. nærhed til en stor containerhavn, hvor containere fra leverandører kan komme ind, og nærhed til de kunder, vi skal distribuere til – kortere afstand letter også vores klimaaftryk. Desuden indgår selvfølgelig bl.a. prisen på etablering og muligheden for at få kvalificerede medarbejdere, siger Allan Kjærgaard.

Har aldrig været vigtigere

For godt et år siden startede Allan Kjærgaard som logistikdirektør i Bestseller. På det tidspunkt stod modekoncernen midt i en global forsyningskrise, som gjorde det svært at få varer nok hjem i tide.

I syv år forinden havde Allan Kjærgaard haft en tilsvarende stilling hos Jysk.

- Logistik har aldrig været vigtigere for en virksomhed, og vi har i de senere år investeret i og udbygget vores forsyningskæde betragteligt, sagde Anders Holch Povlsen, adm. direktør i Bestseller, i forbindelse med ansættelsen.

- Både kommercielt og organisatorisk, hvor vi vil være endnu tættere på vores kunder, men også for at vi kan levere på de meget ambitiøse klimamål, vi har sat, hvor transport er et naturligt element. Det kommer vi alt sammen til at fortsætte og accelerere markant, sagde Anders Holch Povlsen.


Om Bestsellers kommende logisikcenter

  • Et højteknologisk anlæg med fokus på automatisering og bæredygtighed. Ambitionen er, at centret skal være CO2-neutralt.
  • Kontrakten er på 28 ha jord, og centret bliver mere end 100.000 m2 stort.
  • Centret vil have en lagerkapacitet på op til 2.000.000 kasser og 5.300.000 styk plukket om ugen.
  • Centret forventes at være fuldt operationelt i 2026

Kilde: Bestseller


LÆS OGSÅ: Bestseller vil bruge et trecifret millionbeløb på særlige formål

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD