Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

B&O lancerer musik-app med kendt band

Foto: detailfolk.dkWednesday den 12 June 2013 kl. 09:05 af: Puk Holm Hansen

I dag har B&O snigpremiere på en ny app med fokus på musik og lydkvalitet, resultatet af deres nye musiksamarbejde med et dansk rockband.

Samarbejdet mellem den kendte danske designgigant Bang og Olufsen og det danske rockband Mew er begyndt at kaste de første kreative skud af sig. I dag holder B&O snigpremiere på en ny app kaldet Sensory Spaces, som skal præsentere Mew's musik gennem fokus på god lydkvalitet.

- Vi vil gerne fremme og dele den spændende oplevelse, det er, at lytte omhyggeligt til musik. Og igennem dette (den nye app, red.) vil vi hylde kvaliteten. Det er grundlæggende, hvad B&O's produkter gør: De tilbyder bedre kvalitet gennem både gengivelsen af musikken og designet, siger Corporate vice president for B&O PLAY, Henrik Taudorf Lorensen, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: B&O og rockband i opsigtsvækkende samarbejde

Den nye app skal navigere brugeren gennem et slags musikalsk landskab med forskellige bidder og elementer af Mew's nye musik. Dette skal på samme tid introducere brugeren til Mew's musik og til en ny platform, som skal demonstrere betydningen af god lydkvalitet.

Musik-samarbejder hitter i detail

Det er på det seneste blevet populært for detailkæder og danske musikere at gå sammen for at skabe nye kreative måder at brande sig på. Blandt andet har tøjmærker som qUINT, Selected og Only i år indgået samarbejder med danske kunstnere.

B&O offentliggjorde i første omgang deres samarbejde med Mew i marts, og nu kan de altså præsentere resultatet af den første tids samarbejde.

LÆS OGSÅ: Dansk tøjkæde vil skabe musikalsk identitet

App'en bliver i første omgang præsenteret på nettet i dag, men hele applikation til smartphone og tablet vil blive lanceret i august som en foreløber til Mew's nye single.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD