Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Amazon i historisk stort milliardunderskud

Noget af det Amazon har investeret en del penge i er udviklingen af droner, der kan levere pakker til onlinegigantens kunder.
Foto: AmazonFredag den 24 oktober 2014 kl. 10:23 af: Freja Thorbech

Amazon fik i sidste kvartal et blodrødt minus på bundlinjen. Det største i internetgigantens historie.

Amazon kunne i nat fremlægge et kvartalsregnskab, der er enhver regnskabschefs værste mareridt.

Tredje kvartal endte med et blodrødt underskud på 437 millioner dollars (cirka 2,6 milliarder kroner), og det er ifølge flere internationale medier det værste i internetgigantens 19-årige historie. Samme kvartal sidste år bød da også på et noget mindre underskud på 41 millioner dollars (cirka 241 millioner kroner).

Selv fremhæver Amazon i en kommentar til regnskabet, at omsætningen er steget med 20 procent til 20,58 milliarder dollars (cirka 121 milliarder kroner) i tredje kvartal sammenlignet med 17,09 milliarder i samme kvartal sidste år.

- Mens vi gør os klar til den kommende feriesæson, fokuserer vi på at gøre kundeoplevelsen enklere og mere stressfri end nogensinde før. I tillæg til vores i forvejen lave priser, vil vi tilbyde 15.000 særlige rabatter med forkøbsret for Prime-medlemmer, hundrede millioner af produkter på tværs af flere kategorier, lyder det blandt andet fra adm. direktør Jeff Bezos, der i en udsendt pressemeddelelse fortsætter med at liste de mange fordele, men ikke nævner underskuddet med et eneste ord.

Investerer i muligheder

Det gør til gengæld selskabets finansdirektør, der forklarer underskuddet med de mange investeringer Amazon har lavet de seneste år.

- Vi har nu i flere år været i en investeringstilstand på grund af de muligheder, der ligger foran os. Der er stadig mange muligheder, men vi ved, at vi må være selektive, sagde økonomidirektør Thomas Szkutak ifølge The Telegraph blandt andet på en telefonkonference. 

Amazon har blandt andet investeret i at udvikle droner, der kan levere pakker direkte til kundernes hoveddør. Noget vi tidligere har beskrevet her på detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Amazon vil levere pakker med droner Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD