Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Alle ansatte i årets butik vinder tur til udlandet

Nogle af de 25 medarbejdere i Kiwi-butikken i Nørresundby - nu skal alle på weekendtur til Hamborg
Foto: KiwiOm Kiwi

Der er 100 Kiwi-discountbutikker i Danmark. Som den eneste discountkæde har Kiwi flere butikker, som bærer det nordiske miljømærke Svanemærket.

De første Kiwi-butikker åbnede i 2008 i Jylland og på Fyn. Virksomheden er ejet af Dagrofa og beskæftiger cirka 2.400 medarbejdere i Danmark.

Tirsdag den 20 oktober 2015 kl. 06:10 af: Søren Duran Duus

Der er fire grunde til, at en butik løber med titlen som årets Kiwi-butik. Med prisen følger en weekendtur for alle ansatte med alt betalt.

- Fantastiske vækstrater, glade kunder og en flot og veldrevet butik.

Med de ord beskriver Kiwi-kæden vinderen af årets Kiwi-butik. En vinder, som skal findes i det nordjyske, hvor Kiwi-butikken i Nørresundby med butikschef Charlotte Dahl i spidsen nu kan glæde sig over anerkendelsen.

- Vi har en høj omsætning her i Nørresundby og kan fremvise en rigtig flot butik, der er inspirerende og fyldt med gode varer, stærke tilbud og en lækker frugt- og grøntafdeling.

- Samtidig arbejder vi meget med smilet til kunderne og den gode service. Så det er i vid udstrækning også kundernes fortjeneste, at vi nu er blevet årets Kiwi-butik, siger Charlotte Dahl, butikschef i Kiwi i Nørresundby, i en pressemeddelelse.

Sammen med 99 andre Kiwi-butikker i Danmark har Charlotte Dahl og hendes kolleger kæmpet om prisen som årets Kiwi-butik.

Med prisen følger en weekendtur til Hamborg med alt betalt for butikschefen og Nørresundby-butikkens 25 medarbejdere. På fredag går turen mod den nordtyske hovedstad, mens Kiwis servicekontor i Vejle passer butikken hen over weekenden.

LÆS OGSÅ: Franchisekøbmænd skal styrke Kiwi

Roser medarbejderne

Siden Kiwi-butikken i Nørresundby åbnede i 2013, har Charlotte Dahl siddet ved roret som butikschef.

- Vi glæder os rigtig meget til turen sammen. Butikken har en sammentømret gruppe af ansatte, hvor mange har været med siden åbningen. Det er rart med sådan et godt hold bag mig, og det er i høj grad deres ’skyld’, at vi nu kan tage et smut til Hamborg for at fejre titlen, siger Charlotte Dahl videre i meddelelsen.

Udover butikken i Nørresundby har Kiwi to andre butikker i Aalborg-området. Det har ikke været muligt for detailfolk.dk at træffe Charlotte Dahl for et uddybende interview med konkrete omsætningstal og andre nøgletal. 

LÆS OGSÅ: Kiwi lukker 13 butikker

LÆS: Presset Dagrofa klar til krig med de største dagligvarekæderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD