Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Aldi og Lidl stormer frem i Storbritannien

Foto: LidlOnsdag den 18 juni 2014 kl. 10:40 - Kilde: Flere medier

De tyske discountkæder har stor succes, og det kan mærkes hos konkurrenterne, der blandt andet må skære i antallet af medarbejdere.

Discountkæderne Aldi og Lidl har stor succes i Storbritannien, og det er noget, der rammer de konkurrerende dagligvarekæder.

I går måtte kæden Wm Morrison meddele, at den skærer 2.600 job i et forsøg på at effektivere sin ledelsesstruktur i de enkelte butikker. Det skriver flere internationale medier.

Adm. direktør i Wm Morrison, Dalton Philips, siger til The Telegraph, at ændringerne - der blandt andet går ud på at sammenlægge lederstillinger i butikkerne - vil betyde et øget fokus på kunderne og lede til en mere effektiv måde at arbejde på. Som det ser ud i dag, er der syv led imellem medarbejdere på gulvet og butikschefen.

Briterne køber discount

Og Wm Morrison er langt fra den eneste dagligvarekæde, der mærker, at briterne går mere og mere efter discount. Ifølge Financial Times har også Asda tidligere bekendtgjort, at man ville omstrukturere og i den forbindelse fjerne 2.600 job, mens Tesco tidligere på måneden måtte melde om det største fald i omsætningen i årtier.

Imens går det anderledes godt for Lidl og Aldi, der har stor succes med at tiltrække de britiske kunder. Det afspejles blandt andet af, at Aldi for nylig kunne melde om, at man ville øge antallet af butikker og medarbejdere i den britiske del af kæden. Noget vi tidligere har skrevet om her på detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: En helt anden Aldi-historie: Vil hyre 5.000Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD