Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Aldi-medarbejdere trækker i øko-tøjet

Det nye økologisk arbejdstøj hos Aldi-kæden i Danmark og resten af Europa
Foto: AldiFakta om Gots-certificering:

Gots (Global Organic Textile Standard) giver produkter en garanti for en miljømæssig forsvarlig og socialt ansvarlig produktion.

Kriterierne for opfyldelse af certificeringen indebærer både miljøkriterier som forbud mod visse indholdsstoffer og sociale kriterier som ingen børnearbejde, fastsat mindsteløn og afgrænsede arbejdstider.

Gots kontrollerer indholdsstoffer fra produktion og høst til forarbejdning og færdigt produkt.

Kilde: Gots

Onsdag den 8 juni 2016 kl. 06:10 af: Søren Duran Duus

- Skiftet til økologisk arbejdstøj er ikke et isoleret tiltag, men en del af en bæredygtig strategi, forklarer discountkæden.

I kølvandet på nyheden om, at Aldi-kædens danske koncern kommer ud af 2015 med et nyt trecifret millionunderskud, som betyder, at den tyske Aldi-kæde i Danmark har tabt 946 millioner kroner i løbet af de sidste fem år, er der nu mere positive nyheder fra Aldi – omend i den mindre hårdtslående kategori.

Således vil Aldis medarbejdere fremover være klædt i økologisk og Gots-certificeret arbejdstøj. Certificeringen er en international standard, der sikrer, at tekstilerne er fremstillet af økologiske materialer og under ansvarlige forhold.

Gots står for Global Organic Textile Standard.

Fejer for egen dør

Aldi har netop igangsat en løbende udskiftning af alt medarbejdertøj i Europa, så dagligvaregigantens medarbejdere fremover vil være iklædt økologisk arbejdstøj, som lever op til den internationale Gots-certificering.

Det gælder også for de op mod 2.000 Aldi-medarbejdere herhjemme.

- Vi har længe været meget optagede af, at produkterne i vores sortiment er fremstillet under ansvarlige forhold. Det gælder alt fra kaffe og fisk til mælk og tekstiler. Med det Gots-certificerede arbejdstøj til vores medarbejdere fejer vi for egen dør og viser, at vi mener det helhjertet, fortæller administrerende direktør i Aldi Danmark, Volker Kasch.

- Skiftet til økologisk arbejdstøj er ikke et isoleret tiltag, men en del af en bæredygtig strategi, fremhæver direktøren.

LÆS OGSÅ: Aldi slår igen rekord med kæmpe underskudFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD