Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

3 udnævner dansker til skandinavisk direktør

Friday den 4 May 2018 kl. 10:09 af: Lise Møller Schilder

Teleselskabet 3 har udnævnt en dansker til at stå i spidsen for de 3,2 millioner kunder, som virksomheden har i Skandinavien.

En ny mand er blevet valgt til at stå i spidsen for teleselskabet 3 i Skandinavien. Den nye administererende direktør bliver Morten Christiansen, der allerede er administrerende direktør i Danmark. Det oplyser 3 i en pressemeddelelse.

Morten Christiansen forbliver desuden administrerende direktør i Danmark. Han afløser Peder Ramel, som siden 1. marts 2007 har været administrerende direktør for 3 Skandinavien.

- Peder Ramel har gjort et fantastisk stykke arbejde i de 11 år, han har været CEO for 3 Skandinavien. Forretningerne i både Sverige og Danmark er vokset betragteligt og tæller nu sammenlagt flere end 3,2 millioner kunder. Vi er derfor også glade for, at Peder bliver i bestyrelsen, siger bestyrelsesmedlem Christian Cederholm fra Patricia Industries, som er en del af Investor AB.

Morten Christiansen glæder sig også til at overtage efter Peter Ramel. 

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med bestyrelsen og den øvrige ledelse i 3 Sverige og 3 Danmark. Sammen skal vi udvikle den skandinaviske forretningsstrategi. Vi står over for en ny digital virkelighed, hvor kundernes dataforbrug stiger – og det stiller krav til vores rolle som televirksomhed. Det er en opgave, jeg har stor appetit på at udvikle og stå i spidsen for, siger Morten Christiansen.

LÆS OGSÅ: 3 udruller nyt butikskonceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD