Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Tæppeland overlever i amputeret udgave

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 30 oktober 2014 kl. 15:26 af: Freja Thorbech

Det bliver den tidligere ejer, der igen skal forsøge at drive Tæppeland videre oven på sidste uges konkurs. Dog i en stærkt reduceret udgave.

Det er den tidligere ejer Inhouse Group Denmark, der igen overtager Tæppeland, oplyser kurator Lars Stoltze fra advokatselskabet Mazanti til Børsen.

Han oplyser dog samtidig til avisen, at ni butikker sandsynligvis må lade livet, mens kun de to butikker i henholdsvis Glostrup og Viby fortsætter. Det vil betyde, at 90 medarbejdere mister jobbet. 

Det har været et par hårde år for tæppekæden. I 2011 fusionerede Tæppeland med Biva, men det ægteskab holdt kun i to år, da to skrantende økonomier ikke kunne blive til én god, og kæden gik konkurs sidste sommer.

LÆS OGSÅ: Biva og Tæppeland går konkurs

Herefter gik Tæppelands stifter Jørgen E. Jensen ind i kampen for at redde kæden. Han stiftede  InHome Tæppeland sammen med InHouse Group og solgte efterfølgende alle sine aktier til selskabet, der i sidste uge måtte kaste håndklædet i ringen, da Tæppeland endnu en gang gik konkurs.

LÆS OGSÅ: Stifteren trækker sig fra Tæppeland

De hårde år har sat deres tydelig præg på antallet af butikker. Da Biva og Tæppeland gik konkurs havde kæden 50 butikker. De blev efterfølgende skåret ned til 11 og nu ser det altså ud til, at kun to Tæppeland-butikker overlever. For den tidligere partner Bivas vedkommende er to tidligere medarbejdere gået sammen om at åbne det nye Biva som webshop, mens et tilhørende showroom slår dørene op i Ishøj sidst på året. 

LÆS OGSÅ: Tæppeland er gået konkursFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD