Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

To tidligere direktører arbejder på at redde Irma

Jan Larsen har brugt mange år i spidsen for Irma.
Thursday den 2 February 2023 kl. 10:54 - Kilde: Finans

Mens Coop har lagt Irma i graven, så kæmper to tidligere topfolk for at redde dagligvarekæden. Jagten på investorer er sat ind.

Den seneste kædedirektør i Irma, Jan Larsen, er gået sammen med Alfred Josefsen, som i en årrække var direktør, om at redde dagligvarekæden.

Det skriver Finans.

Sammen vil de to tidligere Irma-folk genoptage jagten af investorer, så Irma kan fortsætte som dagligvarekæde.

Ifølge Jan Larsen er det mulighederne ikke brugt op.

- Nej, det vil jeg ikke mene. Men i den proces, vi har været igennem sidste efterår med potentielle investorer, manglede vi at få en retail-investor med. Det var en betingelse fra de øvrige investorer. Når investorer er til stede i andre brancher, skal de have nogen med, som enten er i branchen eller også kender branchen, siger han til Finans.

Smækkede med døren

Jan Larsen har gennem mange år været både salgsdirektør og adm. direktør for Irma, men i forbindelse med lukningen af kæden valgte han at forlade Coop.

I et opslag på LinkedIn ærgrer han sig over beslutningen.

- Irma fik desværre ikke lov at folde ‘Irma kjolen ud’ igen efter lang tids manglende investeringer i kæden og manglende udvikling i Irmas DNA - Irma varer af høj kvalitet, skriver Jan Larsen.

- Irma klarede sig flot indtil 2013 hvor den daværende administrerende direktør i Coop og siddende bestyrelse valgte at indlemme Irma 100% i Coop. Det sidste nådestød fik Irma pigen i 2016 da Irmas DNA - indkøbsafdelingen- blev helt lagt under Coops kategoriorganisation.

I 2021 blev jeg ‘hentet hjem’ til Irma da Kræn Østergaard og bestyrelsen ville udvikle Irma og genrejse kæden igen, skriver han.

Alfred Josefsen var adm. direktør for Irma fra 1999 og helt frem til 2013. Han formåede at vende udviklinge og gøre Irma til en profitabel forretning.

LÆS OGSÅ: Overblik: Sådan ser fremtiden ud for hver enkelt Irma-butik

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD