Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Tålmodig tøjkæde sætter overskuds-rekord

Torsdag den 16 august 2018 kl. 09:24 af: Kristian Holgersen

De seneste års markante opsving på bundlinjen fortsætter for landsdækkende tøjkæde, som først gik online tidligere på året.

Går man tilbage til regnskabsåret 2014/15, så kunne tøjkæden Kings & Queens fremvise et overskud på 1,7 millioner kroner.

Men siden har Carsten Plambæk, der grundlagde forretningen for ti år siden sammen med sin kone og en partner, formået at sætte farten i vejret. 

I årsregnskabet for 2017/18 står der således 19,4 millioner kroner på bundlinjen hos Kings & Queens ApS. Det er rekord og samtidig en klar forbedring i forhold til de små 13 millioner fra året før.

Omsætningen bliver ikke fremlagt, men skulle ligge på et trecifret millionbeløb. Det har virksomheden tidligere været ude og meddele. 

Ventede 10 år med netbutik

Gennem regnskabsåret har Kings & Queens arbejdet på at lancere sin første netbutik, som endte med at åbne i marts måned.

Et sent tidspunkt at hoppe på online-toget, tænker nogle læsere måske. Men det har hele tiden været planen at vente, indtil kæden blev stor nok, så de fysiske butikker kunne bakke om om netsalget.

- Vores webshop har et netværk på 17 butikker i ryggen. En kunde, der har købt et par bukser i webshoppen, har dermed altid en fysisk butik i nærheden, hvor man kan gå hen og returnere, hvis man fortryder købet, sagde Carsten Plambæk i forbindelse med lanceringen af netbutikken.

- Alt i alt opstår der nyt potentiale for de fysiske butikker. Samtidig vil kunderne opleve et bredere udvalg og mere fleksibel service, siger han.

LÆS OGSÅ: Her er hver fjerde butik truet af konkursFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD