Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Telenor lukker butikker i Føtex

Telenor lukker fem af sine butikker i Føtex samt tre andre butikker.
Foto: detailfolk.dkOnsdag den 15 januar 2014 kl. 10:22 af: Nyhedsbureauet Newspaq

Telegiganten Telenor er i gang med at optimere udvalget af butikker og planlægger at lukke op til otte butikker.

Skal man besøge en Telenor butik, så kan man fremover ikke længere kombinere det med dagligvareindkøb i Føtex. I en intern meddelelse som MereMobil.dk er kommet i besiddelse af, fortæller teleselskabet, at man lukker otte butikker. Fem af dem er placeret i Føtex.

Lukningerne betyder, at et mindre antal butikschefer bliver opsagt. Samtidig flyttes 35 butikskonsulenter og seks butikschefer til andre butikker.

- Vi er i gang med en længere proces af optimeringer, der vil tage det meste af 2014. Formålet er, at vi skal kunne betjene flere kunder med bedre service. I det ligger også, at butikkerne skal være placeret hvor kunderne er. Derfor kigger vi på, om nogle af vore butikker ligger uhensigtsmæssigt, fortæller Claus Skovfoged, retail-direktør i Telenor, til MereMobil.dk.

De berørte butikker er: Hobro, Dytmærsken i Randers, Storcenter Nord i Aarhus, Kalundborg og Nørrebro i København. Derudover lukkes butikkerne på Nørregade i Aarhus, Torvegade i Vejle og i Ishøj Bycenter.

Fastholder Bilka-placeringer

Telenor vil efter lukningerne stadig have et større antal butikker placeret i Dansk Supermarkeds butikker. I alt fastholdes 18 placeringer i Bilka.

- Kunder der handler i Bilka, og køber produkter i Telenor instore-shop køber de samme telefoner og abonnementer, og har de samme spørgsmål, som dem der besøger en traditionel telebutik. De giver sig desuden den samme tid til at overveje deres køb. Så Bilka-placeringen betyder ikke lynhurtige impulskøb, siger Claus Skovfoged til MereMobil.dk.

Claus Skovfoged vil ikke afvise, at der kommer flere flytninger og lukninger, men der vil også blive tale om åbning af helt nye butikker. Arbejdet med omstruktureringerne vil fortsætte i det meste af 2014. I alt har Telenor 85 butikker fordelt over det meste af landet.

Kilde: MereMobil.dk

LÆS OGSÅ: Telenor meldt til politietFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD