Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Succesfuldt brand går fra jubel-år til krise på to uger

Foto: PRMonday den 30 March 2020 kl. 11:17 - Kilde: Dansk Mode & Textil

Opturen hos et fremadstormende brand bliver afløst af en kamp for at holde skindet på næsen. To ud af tre butikker lukker permanent.

Det gik ellers lige så godt for sneaker-virksomheden Arkk Copenhagen, som to iværksættere på få år har gjort til en bemærkelsesværdig succes.

I starten af marts var der udsigt til at ramme en årlig omsætning på 100 millioner kroner, men så blev Danmark lukket ned. Det har vendt alting på hovedet, skriver Dansk Mode & Textil.

Arkk Copenhagen forventer at tabe mindst 30 millioner kroner i omsætning og må nu skære virksomheden helt ind til benet.

- Vi ser os nødsaget til permanent at lukke to ud af tre af vores egne butikker og bevarer kun vores flagship store på Strøget for at fokusere. Seks af 16 fantastiske fastansatte er blevet opsagt, der var ingen vej udenom, resten er blevet bedt om at gå ned i løn, siger medstifter Thomas Refdahl til Dansk Mode & Textil.

- Halvdelen af vores retailpersonale er opsagt, den anden halvdel hjemsendt på lønkompensation for timelønnede. Vi flytter til mindre og billigere kontorlokaler, har sløjfet frokostordningen, skærer i produktudvikling, messer, rejser og samples og må fremover selv gøre rent på office. Hver en femøre er blevet vendt, fortsætter han.

Arkk Copenhagen blev grundlagt i 2014 af Thomas Refdahl og Kasper Høj Rasmussen. 

LÆS OGSÅ: Sneaker-brand med skyhøje ambitioner åbner ny butik

Læs hele artiklen på Dansk Mode & Textil


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD