Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Stor dagligvarekæde dropper tilbudsaviserne

Foto: detailfolk.dkTuesday den 5 February 2013 kl. 07:55 af: Simone Hansen

Københavnere, århusianere og bornholmere vil ikke længere modtage tilbudsaviser fra en af Coops helt store dagligvarekæder.

Mange hundrede tusinde danskere har efterhånden det grønne 'nej tak til reklamer'-skilt hængende på postkassen, og nu har Coops dagligvarekæde Kvickly taget konsekvensen og droppet husomdelte tilbudsaviser i Aarhus C, Indre By i København og på Bornholm. 

- Det er altafgørende, at vi lytter til vores kunder, og når flere og flere takker nej til tilbudsaviser på hjemmeadressen, så er det tid til at tænke nyt. Der bliver stadig rig mulighed for at læse om ugens aktuelle tilbud – blandt andet online eller via vores nye APP, fortæller kædedirektør i Kvickly
Jesper Faurholdt i en pressemeddelse. 

Tilbud på app og nettet

Fremover må Kvickly-kunder i de pågældende byer, altså finde tilbudsavisen på nettet eller mobilen. Men noget kunne tyde på, at en del nej-takkere er ganske tilfredse med den mulighed, en undersøgelse fra september 2012 viser nemlig, at hvert tredje 'nej-takker' læser sine reklameaviser på nettet, dengang var antallet af nej-takkere i Danmark netop rundet 700.000. 

I Super Brugsens fodspor

Kvickly er ikke den første dagligvarekæde, der prøver konceptet af. Allerede i oktober 2012 forsøgte Super Brugsen sig uden tilbudsaviser i byerne Fensmark og Sorø, og det gik, ifølge epn.dk, ganske godt, de to butikker endte nemlig op med en øget omsætning, fordi de i stedet annoncerede i lokale aviser. 

Kunder, der stadig helst vil have et fysisk eksemplar af Kvicklys tilbudsavis, kan i øvrigt stadig hente avisen i deres Kvickly-butik. 
 

LÆS OGSÅ: Stor dagligvarekæde forsøger sig uden tilbudsaviser

LÆS OGSÅ: Succes at afskaffe tilbudsaviser

LÆS OGSÅ: Masser af nej-takkere læser reklamerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD