Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Stifterne forlader succesfuld forretning: Lars Larsen Group tager over

Foto: ColourboxTuesday den 17 May 2022 kl. 11:06 - Kilde: Detailwatch

Lars Larsen Group sidder nu på hele ejerskabet af en succesfuld netbutik, hvor de to stiftere ikke længere er med på holdet.

I efteråret købte Lars Larsen Group 78 procent af netbutikken Sengetid.dk, og nu har den store koncern valgt også at tage den sidste bid med.

Det skriver Detailwatch.

Med fuldt ejerskab til Lars Larsen stopper de to stiftere, Nick Manhart Christensen og Nickolai Dalvang, som henholdsvis adm. direktør og bestyrelsesmedlem i Sengetid.dk.

- Det er meget naturligt for Jysk at have stifterne med og overtage hele forretningen på et tidspunkt. Det har hele tiden været planen, at Lars Larsen Group skulle overtage 100 procent, og det sker så nu, siger Rune Jungberg Pedersen, kommunikationsdirektør i Jysk, til Detailwatch.

Har fulgt butikken tæt

Det var gennem sengekæden Sengespecialisten, at Lars Larsen Group i oktober 2021 købte sig til størstedelen af Sengetid.dk.

- I Lars Larsen Group og SengeSpecialisten har vi længe fulgt udviklingen i Sengetid.dk, og vi har også flirtet med stifterne tidligere, uden at det er blevet til mere. Men nu er begge parter enige om, at vi har fundet det helt rigtige tidspunkt til at dele seng, sagde Martin Amstrup Bang, adm. direktør for Sengespecialisten dengang.

Nogle måneder forinden gennemførte Sengespecialisten et andet stort opkøb, da virksomheden overtog svenske Sängjätten, som er god for 17 butikker og en årlig omsætning på 170 millioner svenske kroner i hjemlandet.

Sengespecialisten er i færd med at skifte navn til Seng.

LÆS OGSÅ: Lars Larsen Group sælger tabsramt forretning 

Læs hele artiklen på Detailwatch


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD