Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Starbucks åbner tre nye kaffebarer i København

Foto: Dansk SupermarkedMonday den 16 March 2015 kl. 09:39 af: Freja Thorbech

Snart åbner Starbucks tre nye kaffebarer i hovedstaden på centrale placeringer tæt på butikker og metrostationer.

I løbet af sommeren og efteråret kan kaffetørstige københavnere få stillet tørsten på tre nye kaffebarer rundt om i hovedstaden.

Dansk Supermarked, som har licens til at drive Starbucks-kaffebarer i Danmark, åbner de tre nye caféer på Fisketorvet, på Frederiksborggade og i Frederiksberg Centret. Dermed ligger de nye kaffebarer i nærheden af mange butikker og metrostationer og er nemt tilgængelige for kunderne. 

- Vi har allerede åbnet fire Starbucks-kaffebarer i Københavnsområdet, og dem har kunderne taget rigtig godt imod. De tre nye kaffebarer har super lokationer, så potentialet for dem alle er stort, siger Marianne Bedsted, der er direktør for Salling og franchise i Dansk Supermarked, i en udtalelse.

Flere kaffebarer på strøgplaceringer

Tidligere har Dansk Supermarked primært åbnet Starbucks-kaffebarer i Føtex- og Bilka-varehuse, men de tre nye kaffebarer åbner som selvstændigt beliggende caféer, ligesom caféen på Rådhuspladsen i København, der var den første Starbucks på en dansk strøgplacering. Noget vi tidligere har skrevet om her på detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked åbner første Starbucks på strøgplacering

Med de tre nye kaffebarer driver Dansk Supermarked 14 Starbucks i Danmark. Detailkæmpen har i forvejen fire Starbucks i København-området i henholdsvis Føtex på Ndr. Fasanvej, Bilka Hundige i Waves, Bilka One Stop i Fields og den føromtalte på Rådhuspladsen i København.

LÆS OGSÅ: Starbucks i ny rekordFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD