Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Shoppingcenter sætter foden ned: Nul valgkamp her

Foto: Foto: Christoffer Regild / FolketingetThursday den 20 October 2022 kl. 11:07 - Kilde: Flere medier / Kristian Holgersen

Valgkamp er for generende, lyder forklaringen fra en center manager, som har opbakning fra butikker og kunder. Men ikke fra politikerne.

Lige nu arbejder politikerne hårdt for at få alles opmærksomhed.

Medierne bugner af politiske nyheder. De velfriserede kandidater overvåger os allesammen fra lygtepælene, og folk bliver antastet på gaden af frivillige partisoldater iført matchende vindjakker og favnen fuld af løbesedler.

Men i Herningcentret er det anderledes. Her bliver valgkampen afvist ved hovedindgangen, skriver Herning Folkeblad og TV Midtvest.

Center manager i Herningcentret, Ronny Hvid, kalder valgkampen for både “støjende og generende.”

- Centret skal være et politisk frirum for vores kunder. Det er med ret stor opbakning fra vores butikker og kunder, siger han til TV Midtvest.

Fra et enkelt sted mangler Ronny Hvid imidlertid opbakning, og det er fra politikerne. Fire folketingskandidater fra Socialdemokratiet, Danmarksdemokraterne, De Radikale og Venstre har kritiseret Herningcentrets beslutning, skriver DR.

- Herningcentret er et af de lokale steder, hvor der kommer rigtig mange mennesker. Så vi synes jo, at det er urimeligt, at de ikke vil åbne op for demokratiet og mødet mellem politikere og vælgere, siger Mogens Jensen fra Socialdemokratiet ifølge DR.

LÆS OGSÅ: Stor ekspansion sender Elgiganten ud i to kendte shoppingcentreFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD