Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Shoppingcenter i dyb krise er solgt

Foto: PR.
Wednesday den 21 December 2022 kl. 09:53 af: Kristian Holgersen

Den nye ejer overvejer nu, hvad der skal ske med det kriseramte shoppingcenter, som har været igennem en massiv butiksflugt.

Danske Shoppingcentre har solgt City Vest.

Gennem en længere periode har shoppingcentret, som ligger i Brabrand, mistet en lang række butikker. følge oplysninger fra TV2 Østjylland står omkring 40 af de 65 lejemål i City Vest tomme.

Den nye ejer er entreprenør- og byudviklingsvirksomheden A. Enggaard, som nu vil afdække, hvordan centret i fremtiden kan bidrage til den fortsat positive udvikling af bydelen, som det hedder sig i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for at have indgået en aftale om køb af City Vest, der i kraft af sin placering, butikker og historie rummer et stort potentiale i relation til udviklingen af bydelen, der for alvor tager form og fart i disse år, siger afdelingschef i A. Enggaard, Jens Skinnebach.

- Vores store engagement i bydelen og gode samarbejde med blandt andre kommunen og Brabrand Boligforening giver os gode vilkår for i tråd med den visionære helhedsplan for området netop at tænke i helheder, der tilgodeser både City Vest, Gellerup og ikke mindst Aarhus, siger han.

Efter salget er Danske Shoppingcentre nede på at have 17 shoppingcentre.

- A. Enggaard kommer med den helt rigtige erfaring og vision for at udvikle lokalområdet, og jeg er derfor meget tilfreds og tryg ved, at City Vest er overdraget til netop dem, siger den adm. direktør i Danske Shoppingcentre, Jesper Faurholdt.

City Vest blev opført i 1972 som det første overdækkede shoppingcenter i Jylland, fremgår det af City Vests hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Sjællandsk shoppingcenter kæmper for overlevelseFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD