Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Se billeder: Dansk elektronikkrig skudt i gang

Flere tusinde kunder stod mandag morgen og formiddag i kø foran 'Power House', da varehuset i Glostrup åbnede sin første afdeling i Danmark
Foto: Power PRMandag den 17 august 2015 kl. 10:36 af: Søren Duran Duus

Med mandagens åbning af elektronikvarehuset 'Power House' går Expert-ejer direkte i krig med Elgiganten.

Flere tusinde nysgerrige og forventningsfulde kunder strømmede ind i varehuset 'Power House', da den nye aktør på det danske elektronikområde mandag morgen slog dørene op på Roskildevej i Glostrup. Dermed har Power House åbnet sin første afdeling i Danmark.

Expert Retail Danmark forsøger med en storstilet offensiv satsning at tage kampen op med især Elgiganten, som sidder lukrativt på det danske elektronikområde.

Da detailfolk.dk mandag formiddag var i kontakt med den nye Power-kæde, var der hektisk aktivitet i og omkring butikken i den københavnske forstadskommune.

- Der står stadig flere tusinde folk i kø foran butikken. Det er helt vildt, lød det fra Power House i Glostrup.

LÆS OGSÅ: Expert-ejer løfter sløret før priskrig 

25 varehuse i Danmark

Expert har næsten i et årti kørt med røde tal på bundlinjen, og en trimning af koncernen kostede i 2014 Expert Retail Danmark det ottende regnskab i træk med røde tal og et rekordtab på 161 millioner kroner.

Med planer om 25 nye megavarehuse skal Expert-koncernen ud at bruge rigtig mange penge, som man ikke har.

De første fem Power-varehuse åbner inden jul. Udover det første i Glostrup har Expert-koncernen offentliggjort, at der kommer et Power-varehus i det kommende storcenter Big i Herlev, et i Rosengårdcentret i Odense samt på to endnu hemmelige adresser i København og på Frederiksberg.

Tidligere har Expert kun løftet sløret for, i hvilke byer koncernen vil åbne de planlagte 25 varehuse, som vi også tidligere har beskrevet her på detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Her åbner Experts nye varehuse

Power-kæden er et selvstændigt selskab, Power A/S, ejet af koncernen bag Expert, men det er uafhængigt af de danske Expert-butikker, der er drevet af franchisetagere.

Tryk på nedenstående link og se billeder fra mandagens åbning af det første Power House i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD