Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"TikTok baner vejen for nye marketing strategier - Lær trenden at kende"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Schmeichel designer kollektion for dansk modegigant

Onsdag den 4 marts 2015 kl. 11:00 af: Lise Møller Schilder

Den danske landsholdsspiller skal til efteråret stå på mål for en ny herrekollektion, der rammer udvalgte butikker.

Nu kan den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel også skrive designer på sit CV. Han har nemlig indgået et samarbejde med den danske modegigant Bestseller.

Det er Bestsellers brand Jack & Jones Tech, som Kasper Schmeichel skal co-designe en kollektionen for. Kollektionen skydes ud til udvalgte butikker til efteråret.  

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Jack & Jones Tech. Vi deler mange af de samme værdier - work hard, play hard, train hard, siger Kasper Schmeichel i en pressemeddelelse. 


Rost til skyerne på Twitter

Har man fulgt Kasper Schmeichel på Twitter, har man måske også lugtet lunten, før pressemeddelelsen kom ud. Kasper Scheichel har nemlig rost Jack & Jones til skyerne på det sociale medie.

- Mange tak til Jack & Jones i dag for rigtig godt tøj og rigtig god service, skrev han på sin twitterprofil den 19. februar.

Og Jack & Jones twettede tilbage, at de skam var glade for at klæde Kasper Schmeichel på i den nyeste mode.


Multifunktionel træning

Kollektionen kommer til at fokusere på multifunktionelt sportstøj, og det er netop et område, som Kasper Schmeichel går op i.

- Her hos Jack & Jones Tech har jeg en chance for at arbejde sammen med folk, som går lige så meget op i træning og sportswear som jeg gør. Jeg har indflydelse og kan producere tøj, som jeg synes er virkelig, virkelig godt, forklarer Kasper Schmeichel.

Folkene bag mærket glæder sig da også til at starte samarbejdet.

- Han er involveret i produkterne fra start til slut og bidrager til design og funktionalitet som del af designteamet på Jack & Jones hovedkontoret i Brande, siger Martin Scherning Jørgensen, Indkøbs- og Design Manager for Jack & Jones Tech.


Indtager Australien

Det går i det hele taget godt for Jack & Jones. Kæden forsøger sig til august på det australske marked via kæden Myers 70 stormagasiner. Og hvis det går godt, er det sandsynligt, at kæden forsøger sig med egne butikker.

- Vi får shop-in-shops i Myer fra august, og så tager vi den derfra, sagde direktør i Jack & Jones Morten Mortensen til Børsen for et par uger siden. 

 

LÆS OGSÅ: Jack & Jones møder superligaholdFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD