Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Skandaleramt kæde lukker syv butikker

Foto: ColourboxMandag den 19 november 2018 kl. 06:00 - Kilde: BT

Pizzakæde går stille med dørene og har endnu ikke kommenteret lukningerne, som kommer efter afsløringer af mangelfuld hygiejne.

Pizzakæden Domino's har lukket syv butikker i oktober. Det viser dokumenter fra Fødevarestyrelsen, som BT har fået aktindsigt i.

Endnu har Domino's ikke selv kommenteret lukningerne. Men ifølge Fødevarestyrelsens dokumenter havde seks ud af syv butikker store problemer med hygiejnen.

Siden juni har 23 kontrolrapporter resulteret i blot seks glade smileys til de pågældende butikker. Resten byder på anmærkninger, påbud eller sanktioner.

- Det er et ret voldsomt antal, og det understreger bare, hvor store problemerne har været i Domino’s, siger Camilla Udsen til BT. Hun er seniorrådgiver i fødevarepolitik hos Forbrugerrådet Tænk.

- Det her har været en alvorlig sag om en kæde, hvor det har været en indgroet del af kulturen at snyde. Når man har så store problemer med hygiejnen, er det en naturlig konsekvens at lukke butikker ned, siger hun.

Tidligere i år har TV2-programmet Operation X dokumenteret, hvordan der er blevet fusket med datomærkningen af fødevarer i Domino's.

Efterfølgende har kontroller fra Fødevarestyrelsen bekræftet, at der var tale om et udbredt problem i kæden, skriver tv-stationen

LÆS OGSÅ: Populær pizzakæde vil udvide til disse otte byer

Læs hele artiklen på BT


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD