Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Populær pristjeneste fejrer jubilæum med milepæl

Foto: Pricerunner/PRFredag den 9 august 2019 kl. 11:39 af: Kristian Holgersen

 

Brugerne kan nu se priser fra over 7.000 butikker. Direktøren udpeger amerikansk gigant som konkurrent.

Mere end 7.000 butikker fra ind- og udland er nu en del af PriceRunner.

Sådan lyder meldingen fra grundlægger Martin D. Andersen. Han kan i år fejre 20 års jubilæum sammen med resten af virksomheden.

- Der har været en stor vækst i antallet af butikker på PriceRunner som resultat af en offensiv strategi fra vores side, hvor vi har stræbt efter at få så mange butikker som overhovedet muligt med i vores prissammenligninger, siger Martin D. Andersen, som også er landechef for Danmark.

Ifølge PriceRunners egne tal bliver tjenesten hver måned brugt af 2,7 millioner danskere - det svarer næsten til halvdelen af Danmarks befolkning.

- Det stiller forbrugerne bedre end nogensinde før, og da vi erfaringsmæssigt ved at der altid er et prisspænd på 25-30 procent mellem billigste og dyreste butik, så sparer de danske forbrugere hver måned millioner af kroner på at sammenligne priser inden de handler, siger Martin D. Andersen.

Den største konkurrent

Lige nu sidder PriceRunner i en god position på det danske marked. Men en af verdens største firmaer kunne måske gå hen og blive en udfordring.

- Selvfølgelig er Google, der har en tjeneste som Google Shopping, en konkurrent og dermed en trussel for PriceRunner. Men vi er foran og leverer et bedre produkt til både forbrugere og butikkerne, siger Martin D. Hansen.

Han understreger, at et fast fokus på forbrugerne hele tiden har været en vigtig del af opskriften, mener Martin D. Andersen.

- Vi skal hjælpe forbrugerne til at gøre den bedste handel. Det gør vi blandt andet ved at liste alle butikker, også dem der ikke betaler for at være en del af tjenesten, udtaler han til Detailfolk.

Omkring 3000 af butikkerne i PriceRunners system er ikke betalende kunder. Men deres varer ender alligevel øverst i søgeresultaterne - hvis de altså er billigst. 

LÆS OGSÅ: Stort pristjek: Se listen over de billigste dagligvarekæderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD