Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Pandora-rigmænds modeeventyr konkurs

Billedet er fra Schormands Instagramprofil.
Tuesday den 20 February 2018 kl. 10:15 - Kilde: Finans

Direktøren kommer fra IC Group og investorerne har haft succes med Pandora. Men det hindrede ikke deres modeselskab i at gå konkurs.

Det danske tøjmærke Schormand kunne ikke skaffe salg eller investorer nok i 2017. Og det betyder, at Schormand er blevet erklæret konkurs af Sø- og Handelsretten. Det skriver Finans.

Schormand blev stiftet af direktøren for firmaet Claus Bendixen. Og firmaet blev hjulpet på vej af investeringer fra hele fire Pandora-veteraner. Det gælder, Mikkel Vendelin Olesen, der er tidligere adm. direktør i Pandora.
Peter Andersen, der er tidligere direktør for Pandoras vesteuropæiske forretning. Thomas Ryge Mikkelsen, der er tidligere udviklings- og marketingsdirektør i Pandora. Og Henrik Holmark, tidligere finansdirektør i Pandora.

Investeringerne har dog ikke været nok, forklarer konkursboets kurator, Nicolai Dyhr, fra Horten Advokatpartnerselskab. Han forklarer, at Schormand løb tør for likviditet.

Claus Bendixen har tidligere arbejdet for modekoncernen IC Group med tøjmærkerne Inwear og Matinique. Han ønsker ikke at udtale sig. Schormand blev stiftet i 2013.

LÆS OGSÅ: Kendt bagers tøjbrand går konkurs

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD