Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Overskudskoncern løber med landets ældste modepris

Torsdag den 29 august 2019 kl. 08:50 af: Kristian Holgersen

Året har indtil videre budt på flere opkøb og præsentation af et rekordregnskab. Nu har modekoncern også vundet en pris.

InWear, som er et af de mange brands under modekoncernen DK Company, har netop modtaget Alt for damernes designpris, Guldknappen.

Det skriver forlaget Egmont i en pressemeddelelse.

I en afstemning blandt Alt for damernes læsere endte InWear med at få flere stemmer end både By Malene Birger og Munthe, som var de to øvrige nominerede til prisen.

- Enhver moden kvinde har et stykke InWear-tøj i klædeskabet. Gennem fem årtier har modebrandet bragt fashion til direktionsgange og storrumskontorer, sagde Tina Nikaisens i sin tale under uddelingen. Hun er chefredaktør for Alt for damerne.

- Stilen har altid været klædelig og klassisk, men de senere år har feminine detaljer og sporty referencer pustet nyt liv i det gamle modebrand, sagde hun.

Guldknappen er blevet uddelt siden 1984, hvilket gør prisen til landets ældste. Blandt de senere års vindere er Ganni, Stine Goya og Gestuz.

Stor aktivitet

Prisen er en ekstra appelsin i turbanen for modekoncernen DK Company. Tidligere på året kunne de fremvise en rekordstor omsætning for 2018 på godt tre milliarder kroner og en bundlinje på 240 millioner før skat.

- Væksten er sket rent organisk, har koncerndirektør Jens Poulsen udtalt i forbindelse med 2018-regnskabet.

- Der er ingen tvivl om, at vi fortsat høster af de mange frø, der er sået gennem tidligere års opkøb. Vi har i alle vores aktiviteter fået skabt en række stærke og dedikerede teams, der i kraft af gode relationer og høj energi skaber de gode resultater, fortsatte han.

Alene i 2019 har DK Company købt modekæden Saint Tropez af IC Group, mens de også overtog hovedparten af aktiviteterne i konkursramte CNS Group. 

DK Company har over 20 brands og 200 helt og delvist ejede butikker - herunder kæderne Companys, Blend og altså Saint Tropez. 

LÆS OGSÅ: Mode-succes satser på ny platformFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD