Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Outlandish giver gratis koncert i Bilka

Foto: detailfolk.dkWednesday den 23 October 2013 kl. 08:55 af: Dennis Clausager

Et af Danmarks mest populære bands, Outlandish, giver i dag en gratis støttekoncert til fordel for ofrene i Syrien. Det sker i Bilka på Fields.

Måske triller hjulene på indkøbsvognen ikke helt så stærkt som normalt onsdag morgen i Bilka One Stop på Fields. Her indtager den danske popgruppe Outlandish nemlig scenen som en del af initiativet ”Bands on the Move”.

Syv koncerter på én dag

Det er i samarbejde med  Mellemfolkeligt Samvirke og "Bands on the Move", at der i løbet af onsdagen afholdes syv koncerter forskellige steder i landet for at rejse penge til at hjælpe ofrene for konflikten i Syrien. Den første af dagens støttekoncerter hos danske virksomheder finder sted i Bilka One Stop kl. 9.

Ved at Bilka har puttet 25.000 kr. i indsamlingsbøssen hos Mellemfolkeligt Samvirke, der er humanitær partner på ”Bands on the Move", bliver koncerten gratis for Bilkas kunder. Mellemfolkeligt Samvirke sikrer, at pengene kommer direkte ned til de syriske flygtninge, som har søgt tilflugt i nabolandene Jordan og Libanon.

Også den danske artist Shaka Loveless er en del af dagens "Bands on the Move" koncertprogram.

Supplerer Syrien indsamling

Dansk Supermarked har de seneste seks uger haft en stor Syrien indsamling  i alle landets Bilka-, føtex- og Netto-butikker samt i stormagasinet Salling. Blandt andet ved at udlevere støtte kuponer med en stregkode påtrykt, som kunderne kunne betale for ved kassen. Hver scannet donation gav 10 kroner til indsamlingen, og det samlede beløb fra indsamlingen er lige nu ved at blive opgjort.. 

Dansk Supermarked bidrager selv med 250.000 kroner til indsamlingen udover hvad kunderne har doneret, og støtter altså nu også yderligere ved at gå aktivt ind i dagens "Bands on the Move" koncerter. CSR-chef i Dansk Supermarked, Helene Regnell, siger om Outlandish-koncerten i Bilka:

- Vi har grebet de muligheder, vi har haft for at hjælpe ofrene i Syrien sammen med vores kunder. Med koncerten har vi muligheden for at sige tak til nogle af alle de mange danskere, der har bidraget. Vi er stolte over og meget glade for, at Outlandish giver en af dagens koncerter hos os, så vi sammen med dem kan give endnu en hjælpende hånd.

Outlandish ønsker at hjælpe

Outlandish har siden deres debutalbum i 1997 haft store hits både nationalt og international med hits som Aicha, Guantanamo og Warrior/Warrior, og Isam B fra Outlandish har fulgt med i begivenhederne i Syrien og har sammen med resten af bandet ønsket at hjælpe:

- Det er jo en vanvittig og grusom situation i Syrien, hvor millioner af mennesker er revet væk fra deres hjem og skal forsøge at få en ny tilværelse til at fungere et helt fremmed sted. Som musikere vil vi gerne gøre det, vi kan, ved at spille støttekoncerter for at hjælpe syriske flygtninge i nød, siger Isam B.

LÆS OGSÅ: Rockkoncerter på Bilkas fødselsdag landet overFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD