Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ny strategi: Lidl Danmark sælger sig selv som verdensklasse

Foto: PR.
Wednesday den 22 February 2023 kl. 09:57 af: Kristian Holgersen

Tidligere har Lidl Danmark brugt sloganet ‘Du lykkes i Lidl’, men nu er kæden klar med en opdateret employer branding-strategi.

Lidl Danmark styrker jagten på nye medarbejdere ved at udrulle en opdateret strategi for employer branding, som det hedder på nydansk.

Det gamle slogan Du lykkes i Lidl bliver skiftet ud med Sammen er vi verdensklasse. Ordet verdensklasse spiller i det hele taget en central rolle i den nye strategi, som tager udgangspunkt i de tre udsagn: Verdensklasse sammenhold. Verdensklasse ambitioner. Verdensklasse muligheder.

Strategien bygger på en række interviews, en spørgeskemaundersøgelse og input fra alle kædens 139 butikker, som topledelsen var ude at besøge sidste år.

- En virksomheds employer brand er forankret i virksomhedens kultur og er baseret på medarbejdernes samlede indtryk af arbejdspladsen. Derfor har det været helt afgørende for os at identificere medarbejdernes holdninger, så fundamentet for strategien er autentisk og pålideligt, siger Lidls HR-direktøren, Hauke Daene.

- Det gør strategien langt stærkere, at vi har udviklet den sammen – og der har været stor interesse fra medarbejderne. Her udvalgte vi 30 gode kollegaer både fra lager, butikker og hovedkontoret, som gerne ville stå i front for kampagnen, siger han.


Lidl Danmarks nye strategi for employer branding

  • Lidls nye employer branding-strategi fokuserer på sammenholdet med taglinen: ”Sammen er vi verdensklasse.”
  • Den støttes op af tre udsagn: Verdensklasse sammenhold. Verdensklasse ambitioner. Verdensklasse muligheder
  • Kampagnen kan opleves online på kædens karriereside, sociale medier, og mere end 350 busstoppesteder på tværs af landet.

Kilde: Lidl Danmark


LÆS OGSÅ: Lidl-direktør om ekspansion: Har mange projekter i støbeskeenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD