Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Ny direktør til Lauritz.com

På billedet ses ejer af Lauritz.com Bengt Sundstrøm.
Tirsdag den 9 januar 2018 kl. 10:47 af: Lise Møller Schilder

Det kriseramte auktionshus Lauritz.com har gennemført en ledelsesrokade. Og det er der kommet en ny direktørstilling ud af.

Auktionshuset Lauritz.com har valgt at gennemføre en ledelsesrokade. Det oplyser selskabet i en børsmeddelelse og en pressemeddelelse.

Ejeren, Bengt Sundstrøm, har gjort Thomas Stensgaard til ny kommerciel direktør. Han har de sidste fem år været marketingsdirektør i virksomheden.

- Samtidig træder den midlertidige administrerende direktør Henrik Engmark tilbage fra sin post og bestyrelsen, imens Bengt Sundstrøm selv rykker tættere på driften af selskabet, indtil der findes en ny topchef, skriver Business.

I en pressemeddelelse skriver Lauritz.com følgende om beslutningen.

- Det forventes at Thomas Stensgaard vil fokusere på den fortsat kommercielle udvikling, bidrage til den allerede eksisterende vækststrategi og yderligere medvirke til at definere samt styrke kerneforretningen. Rollen som CCO (Chief Commerciel Director) er en ny stilling i topledelsen hos Lauritz.com og er blevet skabt med henblik på at skabe en lean organisation med et klart top- og bundlinje ansvar, indenfor de både centrale og decentrale salgs- og marketing-funktioner.

I december 2017 blev den administrerende direktør, Erik Norberg, fyret og tre bestyrelsesmedlemmer forlod virksomheden på grund af uenigheder om strategien.

LÆS OGSÅ: Kunderne bruger færre penge hos Lauritz.comFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD