Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tendens viser: Handel fra mobile enheder overgår laptops"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Normal lukker rækken af sommerbutikker

Foto: detailfolk.dkNormal lukker rækken af sommerbutikker

Sådan ser sommerbutikkernes logo ud. De åbnede syv steder i landet, hvor Normal ikke i forvejen har en rigtig butik.

Torsdag den 19 august 2021 kl. 10:05 af: Kristian Holgersen

Snart lukker Normal sine sommerbutikker. Det får handelsstandsforening til at starte dialog. - Jeg hader tomme lokaler, siger formand.

I juni blev butikskæden Normal med et trylleslag en hel del større.

På samme dag åbnede syv mindre butikker under navnet Minimal, som var placeret rundt omkring i sommerlandet, hvor strømmen af turister og badegæster plejer at være stærk.

Men eftersom kalenderen nærmer sig september med hastige skridt, så nærmer sidste åbningsdag sig også. I fynske Assens slutter sæsonen på lørdag, og dermed kommer lokalerne i centrum igen til at stå tomme.

Formanden for Assens Handelsstandsforening - Pernille Schreiner - arbejder dog på sagen og er gået i dialog med Normal, skriver Lokalavisen Assens.

- Der har været rigtig mange med Minimal-poser, og jeg håber, at de starter op igen. Det er nok et spørgsmål, om de kan finde de lokaler, de gerne vil have, siger formand Pernille Schreiner til lokalavisen.

- Jeg hader tomme lokaler, og jeg håber helt klart, at de åbner igen, siger hun.

Sonderer terrænet

Det er andet år i træk, at Normal åbner særlige sommerbutikker, som er mindre end de normale butikker i kæden og kører med et tilpasset sortiment.

På den måde vil Normal nå derud, hvor kunderne opholder sig om sommeren, men det er også en måde at prøve konceptet af i nye områder af landet, fortæller den adm.direktør.

- Udover at det her er en sjov og anderledes sommeraktivitet for os, så er det selvfølgelig også interessant for os at se, hvordan kunderne i de nye byer tager imod os i år, og vi ser frem til igen at blive en del af bybilledet i de hyggelige danske sommerbyer, sagde Torben Mouritsen i juni.

Minimal har sommerbutikker i disse byer: Skagen, Løkken, Marielyst, Blåvand, Assens, Faaborg og Ringkøbing. Butikskæden har mere end 90 butikker af den sædvanlige slags i Danmark.

LÆS OGSÅ: Normal sætter fart på priskrig mellem supermarkederFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD