Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Nemlig søger massiv forstærkning: Regner med mere fremgang

Foto: Nemlig.comTirsdag den 18 august 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Sommersalget har været rigtig godt, lyder meldingen fra Nemlig.com, hvor man regner med, at travlheden fortsætter. Det kræver forstærkning.

Da coronakrisens alvor pludselig accelererede marts måned, fik onlinesupermarkedet Nemlig.com med det samme ekstraordinært meget vind i sejlene.

Selvom mange af corona-restriktionerne fra foråret efterhånden er ophævet, så fortsætter fremgangen for Nemlig.com, som i juli kunne notere en fordobling af salget i forhold til samme måned sidste år.

I de første uger af august er mængden af ordrer vokset endnu mere.

- Vi har over den seneste uges tid oplevet et øget pres på vores site og app. Vi tænker, det bl.a. skyldes den seneste stigning i antal coronasmittede i Danmark, siger Stefan Plenge i en pressemeddelelse. Han er administrerende direktør i Nemlig.com.

Fremgangen får endnu en gang virksomheden til at søge efter forstærkning på mandsskabssiden. I foråret var man en overgang oppe på 20 nyansættelser om dagen.

- Vi har derfor valgt at øge vores kapacitet yderligere og vil fra den kommende uge igangsætte rekrutteringen af mere end 100 nye medarbejdere, siger Stefan Plenge.

Topchefen vurderer, at mange af de kunder, som begyndte at købe dagligvarer på nettet i foråret, fordi de ville undgå fysiske butikker, er hængt ved Nemlig.com.

I det seneste årsregnskab, som gælder for 2018/19, voksede omsætningen med 270 mio. kr. og endte på 1,44 mia. kr, hvilekt svarer til en omsætningsvækst på 23 procent. Til gengæld stod der også et minus på 52 millioner kroner efter skat på bundlinjen.

LÆS OGSÅ: Nemlig køber ny løsning midt i opturenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD