Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Møbelkæde plages af gavekort-fusk

Foto: detailfolk.dkSunday den 14 April 2013 kl. 09:30 af: Simone Hansen

En del danskere har de seneste dage modtaget en email fra populær møbelkæde om muligheden for at vinde et gavekort, men mailen er falsk, advarer møbelkæden.

Fup-konkurrencer, Facebooksnyd og falske mails er noget der tilsyneladende bliver ved med at florere også i detailbranchen, og denne gang har det ramt møbelgiganten IKEA i Danmark, det skriver mx.dk. 

De seneste dage har danskere nemlig modtaget en email fra møbelkæden, hvor de tilsyneladende udlover gavekort på 50.000 kroner, hvis man deltager i en konkurrence, hvor kun fem personer er med i lodtrækningen. Men mailen kommer ikke fra IKEA, advarer møbelkæden nu på Facebook. 

- IKEA er blevet orienteret om, at der er e-mails i omløb, der udlodder et gavekort til IKEA på 50.000 kr. Det er ikke en konkurrence der er iværksat af IKEA. Vi opfordrer på det kraftigste alle modtagere af e-mails som disse til at udvise forsigtighed og være kritisk, skriver de. 

Bilka blev også snydt

For blot få måneder siden røg varehuskæden Bilka ud i en lignende sag, hvor en falsk Facebook-profil for Bilka opstod. Her blev facebookbrugere udlovet et gavekort på 1000 kroner, hvis de delte siden, men siden var falsk og Bilka måtte ud og advare Facebook-brugere om siden. Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD