Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Modebrands producerer tøj direkte til outlets

Foto: detailfolk.dk



Tirsdag den 8 september 2015 kl. 08:52 - Kilde: Berlingske Business

Produktion af varer direkte til outlets er et kendt fænomen i branchen, bekræfter IC Group.

Selvom tanken med outlets er, at kunder kan købe overskydende produkter fra tidligere sæsoner billigt, så stemmer det ikke altid overens med virkeligheden.

I en artikel i det amerikanske medie Buzzfeed fremgår det, at amerikanske mærker som J. Crew, Gap og Off 5th, som er Saks’ outletbrand, alle producerer varer direkte til outlets, skriver Berlingske Business.

Men det er ikke kun amerikanske brands, der bruger outlets som et forretningsområde, der bliver kalkuleret ind som salgskanal på linje med de almindelige butikker.

Det bekræfter IC Group, som er en af Danmarks største modeselskaber, som blandt andet har By Malene Birger, Tiger of Sweden og Peak Performance under sig.

LÆS OGSÅ: Modehus sælger hovedkontor

Forskellige strategier

- Du kan bruge outlets til at komme af med overskydende varer, men der findes også en anden strategi, hvor du producerer med dit eget varemærke specielt til de her kanaler. Det kan være, at du producerer noget, der er dårligere kvalitet, eller det kan være, at du producerer noget tøj, som solgte dårligt i de rigtige kanaler, men solgte godt, da de blev sat ned og solgt på outlets, siger administrerende direktør i IC Group, Mads Ryder, til Berlingske Business.

Han forklarer, at IC Group kun bruger outlets til at ’korrigere for knap så præcis planlægning og altså ikke producerer tøj direkte til outlets’.

- Alle virksomheder har brug for at realisere et varelager, men du begynder at udvande dit eget varemærke, når du producerer direkte til den kanal, siger Mads Ryder. 

LÆS OGSÅ: Dansk modegigant: Vi skal og vil levere mere

Læs hele artiklen på Berlingske Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:








Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD