Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tendens viser: Handel fra mobile enheder overgår laptops"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Modebrand tjener mindre end ventet

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 11 april 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Nye butikker i Norge pynter på toplinjen hos dansk modekæde, der blandt andet bliver trukket ned af et vanskeligt kvartal.

Modekæden Message, der har 32 butikker i Danmark og Norge, kommer ud af 2018 med et overskud på godt 8 millioner kroner efter skat, fremgår det af årsregnskabet.

I forhold til 2017 er der tale om en tilbagegang på to millioner, og ifølge ledelsen svarer det ikke helt til forventningerne. Men det har en forklaring.

- Det reducerede resultat kan isoleret set forklares med et særdeles vanskeligt 4. kvartal 2018 i detailmarkedet i Danmark, fremgår det blandt andet af ledelsesberetningen.

Samtidig har en satsning i Norge påvirket nøgletallene. Gennem 2018 har Message åbnet fire nye norske butikker - tre fysiske og en på nettet. De har gnavet lidt af overskuddet, men også fået salget til at gå frem.

Ifølge Finans har året også været godt for koncernens mærker - mbyM og Global Funk - som er vokset mest på henholdsvis eksportmarkederne og herhjemme.

Message lægger ikke de præcise tal for omsætningen frem, men bruttofortjenesten går et nyk frem til 79,6 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Kendt modekæde annoncerer kæmpe spareplan Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD