Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Matas takker forårssolen i nyt regnskab

Foto: detailfolk.dkTuesday den 16 August 2016 kl. 09:45

Omsætningen har fået et nyk opad, viser det nye kvartalsregnskab fra Matas-kæden.

Mere åbningstid og godt vejr har været med til at gavne forretningen i Matas. Det fremgår af regnskabet fra første kvartal i 2016/17, som den landsdækkende kæde udsendte tirsdag morgen.

Omsætningen fra 1. april til 30. juni lyder således på 848 millioner kroner, hvilket svarer til en stigning på 2,9 procent i forhold til samme periode sidste år.

- Om end det er glædeligt, at omsætningen udviser en ganske positiv udvikling i kvartalet, kan den positive salgsudvikling fortrinsvist tilskrives flere handelsdage samt en bedre solsæson i forsommeren, udtaler administrerende direktør i Matas, Terje List, i en kommentar til regnskabet.

Selvom omsætningen er i fremgang, slår det ikke så tydeligt igennem på overskuddet, som ikke stiger i helt samme tempo. Kvartalresultatet endte på 84,6 millioner kroner mod 86, 4 sidste år.

Samme målsætning

Regnskabet får ikke Matas til at ændre målsætningen for hele 2016/17, hvor de fortsat forventer en stigning i omsætning. Det skal Club Matas, som har øget nettofremgangen af medlemmer, være med til at sikre.

- Vi har i kvartalet fortsat udrulningen af en række strategiske initiativer med henblik på at øge den langsigtede vækst i omsætning og indtjening for Matas, og konkret ikke mindst relanceringen af Club Matas, hvor kunderne nu kan vælge individualiserede fordele, der matcher deres købsadfærd, udtaler Terje List.

LÆS OGSÅ: Matas overraskende optimistisk - her er målene

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD