Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Lidl efterlyser politisk løsning på pantproblemer

Foto: PRWednesday den 19 August 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

Der skal sættes en stopper for de mange pantfri dåser og flasker, lyder det fra discountkæden Lidl.

Hvert år tager discountkæden Lidl imod en strøm af flasker og dåser uden pant. Men sådan burde det ikke være, lyder det fra salgsdirektør Anders Frydendahl.

Han efterlyser en indgriben fra politisk hold , så der kan komme pant på den pantfri emballage, som ofte ender i naturen.

- De mange stykker pantfri emballage, der ender i vores pantautomater, vidner desværre om, at der er ekstremt mange pantfri dåser i omløb, og de risikerer meget vel at ende i naturen, siger han i en pressemeddelelse.

Ifølge tal fra Danmarks Naturfredningsforening er ni ud af ti dåser, som ender i naturen, uden pant. De stammer typisk fra grænsehandlen, der er ved at komme på fode igen efter coronakrisen gjorde det umuligt for danskerne at hente billige øl og sodavand i Tyskland.

- Under lukningen af grænsen i foråret blev det tydeligt, at salget af dåser med pant steg. Det salg er nu aftaget efter genåbningen. Det tyder på, at grænsedåserne atter er tilbage i de danske husholdninger. Dåser, der kan ende i naturen. Det er på tide, at der kommer en politisk løsning, hvor vi får sat en stopper for de mange pantfri dåser, der er i omløb, siger Anders Frydendal.

Sidste år modtog Lidl mere end 60 millioner flasker og dåser i sine butikker.

LÆS OGSÅ: Lidl-toppen skrider ind over for problembutikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD