Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Lakridskongen rebrander og mister sit fornavn

Lakrids by Bülows nye butik i Dubai.
Foto: PR-fotoFredag den 25 januar 2019 kl. 10:44 af: Kristian Holgersen

Iværksætteren Johan Bülow sætter gang i en gennemgribende fornyelse af sit lakridsbrand og skærper satsningen på udlandet.

Navnet er Bülow... Lakrids by Bülow.

Siden starten i 2007 har Johan Bülow brugt hele sit navn til at sælge lakrids, men nu bliver den første halvdel strøget.

Ifølge en pressemeddelelse skyldes det en rebranding af virksomheden, der også har medført et nyt logo og nye dåser til lakridserne.

I samme ombæring skærper Lakrids by Bülow satsningen på udlandet. Allerede nu er der indgået aftaler med distributører i USA, Canada, Frankrig, Italien og Australien.

- Løbende har vi opskaleret vores salg, men nu sætter vi for alvor tempo på vores globale vækststrategi, der skal skabe øget salg og ekspansion og øge kendskabet til den danske lakrids, siger Johan Bülow.

Han stoppede som administrerende direktør i 2017 og er nu kreativ direktør.

- Vi har solidt fat i vores danske hjemmemarked, og vi har troen på, at vi med vores nye strategi kan erobre nye markedsandele og lære verden at elske lakrids, fortsætter han.

Genbrugt plastik

Med rebrandingen følger Johan Bülow en af tidens mest markante strømninger og begynder at bruge genbrugt plastik til sine dåser.

-  Vores fokus er at sikre en mere bæredygtig fremtid, og vi arbejder hele tiden på, hvor og hvordan vi kan optimere vores processer og blive fortsat mere bæredygtige, siger Johan Bülow og fortsætter:

- Derfor er vi også er stolte af, at vi kan lancere en lakridsdåse, der er lavet af 100 procent genbrugt plastic, og hvor vi også har fjernet alle metaller fra forseglingen.

Rebrandingen træder i kraft den 25. januar.

Lakrids by Bülow har i dag 25 egne butikker verden over, herunder i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Dubai og sælger lakrids online til hele verden.

LÆS OGSÅ: Lakridskonge træder tilbageFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD