Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Kunder hjælper dagligvarebutikker med regningerne

Foto: detailfolk.dkTuesday den 6 December 2022 kl. 10:59 af: Kristian Holgersen

De store elregninger har fået pressede dagligvarebutikker til at søge tilskud hos kunderne. Så stort er det samlede beløb indtil videre.

Som alle ved, gemmer rudekuverterne på langt større beløb end sædvanligt.

Mange af landets små dagligvarebutikker har været så hårdt ramt af de stigende priser på strøm, at de reelt har været truet af lukning.

Derfor indførte Dagli’Brugsen de såkaldte el-støttebeviser, som giver kunderne mulighed for at spæde til med 50 kroner. På landsplan har de 71 selvstændige butikker i kæden fået over 400.000 kroner i tilskud.

- Ja, man kan da ikke blive andet end glad og stolt, når danskerne på den måde rækker ud og vil give en hjælpende hånd til deres lokale butik, siger kædedirektør i Dagli’Brugsen, Torben B. Andersen.

- Det fortæller os noget om, hvor vigtigt, det er, at vi har lokale butikker. Der er rigtig mange steder, hvor det er sidste butik, og det betyder meget for en landsby, at man har indkøbsmuligheder og et naturligt sted at mødes, siger han.

I Dagli’Brugsen i Gylling ved Odder har uddeler Niels Krogstrup fået hjælp af 750 kunder, og det har blæst ham bagover, som han formulerer det.

- Jeg kender jo alle i vores lille by, og der er da nogen, der er klemte på økonomien, og alligevel køber de et el-støttebevis, siger han.

- Udover et konkret bidrag til at betale elregningen, så er det også et klart signal fra kunderne, og det er jeg sindssyg taknemmelig for, siger Niels Krogstrup.

LÆS OGSÅ: Dagligvarekæde: Fire underskudsgivende butikker lukkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD