Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Kriminalitets-projekt får 50.000 kr. af detailhandlen

Foto: detailfolk.dkMonday den 11 June 2012 kl. 07:30 af: Steffen Moses

Detailhandlen giver 50.000 kroner til kriminalpræventivt projekt – for projektet er i den grad til gavn for detailbranchen, der er hårdt plaget af kriminelle, mener Dansk Erhverv.

Det kriminalpræventive projekt High:five har netop modtaget 50.000 kroner fra detailhandlens røveri- og tyveriindberetningsportal Crimestat. High:five assisterer landets private og offentlige virksomheder med at etablere job og uddannelsespladser til unge, der er kommet ud i kriminalitet, og modtog prisen på Dansk Erhvervs konference om grænseoverskridende kriminalitet.

- Detailhandlen oplever store problemer med kriminalitet – det gælder alt lige fra smårapserier til banderelaterede røverier. Derfor sætter vi stor pris på organisationer, der aktivt går ind og hjælper folk med at bryde den kriminelle løbebane. Det gør High:five, og vi vil derfor gerne belønne dem for deres fornemme arbejde – de udfører en værdifuld samfundsopgave, som også er til stor gavn for detailhandlen, siger sekretariatschef i Dansk Erhverv, der står bag Crimestat-samarbejdet, Torben E. Hoffmann Rosenstock i en pressemeddelelse.

Hos High:five er man særdeles glad for prisen.

- Det er med meget stor glæde, at vi modtager denne anerkendelse af vores indsats. Et job er og bliver vejen ud til en normal tilværelse for de mange unge, der har fået en dårlig start på livet. Der står rigtig mange unge og venter på vores hjælp, og derfor er det glædeligt, at et stigende antal virksomheder i samarbejde med os påtager sig det sociale ansvar og giver de unge en hjælpende hånd, siger Ole Hessel, der er projektchef for High:five.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Relaterede nyheder

Nyheden har ingen relaterede nyheder

Afstemning

Hvordan endte omsætningen i første halvår? (primært specialhandel)

Markant bedre end forventet
 
En anelse bedre end forventet
 
Nogenlunde som forventet
 
Lidt ringere end forventet
 
Markant ringere end forventet
 
Ved ikke
 

Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD