Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tendens viser: Handel fra mobile enheder overgår laptops"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Konkurs ender 10 års kamp hos dansk modebrand

Foto: Eva & Claudis instagramprofil
Torsdag den 1 november 2018 kl. 09:11 af: Kristian Holgersen

Virksomheden var ellers på rette vej, mener art director. Men så faldt konkurshammeren alligevel efter 10 års vanskeligheder.

Kunder bliver mødt af en trist besked, hvis de går ind på netbutikken for det danske modebrand Eva & Claudi, som også har en flagskibsbutik i Aarhus.

- Desværre må vi meddele, at Eva & Claudi A/S den 31. Oktober 2018 er gået konkurs. Som følge heraf er www.eva-claudi.com lukket, står der lige over et banner for lagersalg med store besparelser.

Lige siden finanskrisen for 10 år siden har Eva & Claudi kæmpet med faldende omsætning. Blandt årsagerne er fejlslagne satsninger i butikken og på nye markeder. Det skriver Branchebladet Tøj på baggrund af en pressemeddelelse.

Men måske lå et comeback og lurede. Virksomheden var i hvert fald på rette vej, mener art director, Heidi Lund.

- Det er et ærgerligt tidspunkt at lukke selskabet. Vores seneste strategi om at gå 100 procent ind på ren webhandel og designe produkter, som forbrugerne efterspørger her og nu, har set ud til at virke, skriver hun ifølge Branchebladet Tøj.

Trods udviklingen viser bundlinjen hos Eva & Claudi A/S faktisk et spinkelt plus på 24.800 kroner for 2017. Et “tilfredsstillende” resultatet, skrev ledelsen i regnskabet.

Går man længere tilbage begynder der at dukke underskud op - også hos selskabet Eva & Claudi Retail A/S, som blev slået sammen med Eva & Claudi A/S i 2017.

Udover flagskibsbutikken i Aarhus og netbutikken, solgte Eva & Claudi desuden tøj til eksterne forhandlere i ind- og udland.

LÆS OGSÅ: Gik konkurs sidste år: Nu melder brillekæde om øget salgFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD