Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Konkurs lukker ni Paradis-butikker

Foto: detailfolk.dkTuesday den 7 October 2014 kl. 08:11 af: Newspaq

Ni butikker i den populære Paradis-kæde må nu dreje nøglen om, efter en franchisetager er gået konkurs. Konkursen berører cirka 100 medarbejdere.

Ni butikker hos iskæden Paradis er lukket efter konkurs hos franchisetageren RC Retail Aps. Konkursen berører ifølge RC Retail cirka 100 medarbejdere - primært unge deltidsansatte - der alle er henvist til Lønmodtagernes Garantifond.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis

De har ikke modtaget løn ved månedsskiftet. I Nordsjælland gælder det ansatte ved Paradis i Hillerød, Vedbæk, Tisvilde, Hørsholm og Hornbæk. I Jylland gælder det fire butikker i Kolding, Fredericia og Vejle.

- Det gør rigtig ondt på mig og min familie, at det er gået sådan her for både selskabet og for medarbejderne, siger Nicolaj Christensen, der er manden bag RC Retail til Frederiksborg Amts Avis.

Kurator i boet er advokat Per Hald fra advokatfirmaet Brandt & Lauritzen i København. Han skønner, at RC Retail Aps er lukket med en gæld på cirka 15-20 millioner kroner. De største kreditorer er Paradis Danmark, der ejer konceptet bag Paradis og tillige stod bag konkursbegæringen, og Jyske Bank, der er RC Retails bankforbindelse.

Øvrige butikker er ikke berørt

De øvrige cirka 50 isbutikker i franchisekæden under Paradis Danmark er ikke berørt af konkursen, oplyser Paradis Danmarks administrerende direktør Martin Andersen.

Han forventer, at de berørte isbutikker åbner igen med ny franchisetager, når issæsonen starter i foråret 2015.

- Lige nu er mange af kædens butikker lukkede, men det er på grund af årstiden. Vores forventning er, at de butikker, der er berørt af denne her situation, de opstår med en anden franchisetager, når issæsonen starter i marts april måned næste år.

Martin Andersen oplyser, at alle udstedte gavekort fra de berørte butikker vil blive honoreret i kædens øvrige butikker i Danmark eller i de berørte butikker, når de efter forventning genåbner.

/ritzau/

LÆS OGSÅ: Bagerkæde går konkurs for anden gangFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD