Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Koncernen bag de danske 7-Eleven-butikker får ny topchef

Foto: 7-ElevenTuesday den 11 May 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Snart overtager en ny profil rollen som topchef i koncernen Reitan Convenience, hvor den danske del af 7-Eleven hører hjemme.

Efter fem år som topchef i Reitan Convenience, som blandt andet står bag de danske butikker i 7-Eleven, forlader norske Johannes Sangnes sin post.

I stedet giver han stafetten videre til Mariette Kristenson, som har første arbejdsdag i direktørstolen til juni. Det skriver norske Reitan Convenience i en pressemeddelelse.

Mariette Kristenson er svensk og har i næsten tre år stået i spidsen for Reitan Convenience i Sverige.

- Hun kender Reitan-systemet godt og har de lederegenskaber og kompetencer, som skal til for at lykkes med rollen, siger den adm. direktør i Reitan Handel, Ole Robert.

- Jeg glæder mig meget til at følge, hvordan Mariette Kristenson vil sætte sit præg på den langsigtede satsning på mad, drikke, digitalisering og bæredygtighed, som Reitan har startet på, fortsætter han.

Reitan Convenience har 2.000 butikker fordelt på syv lande i Norden og Baltikum. Blandt kæderne er Pressbyrån i Sverige og 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark.

LÆS OGSÅ: 7-Eleven sætter ekstra skub på udrulningen af nyt konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD