Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Kiosker sælger hælervarer fra supermarkeder

Foto: morguefile.comFriday den 22 February 2013 kl. 06:40

Flere og flere supermarkeder oplever at få stjålet vin, slik og kaffe, der efterfølgende bliver solgt i en nærliggende kiosk.

De danske kiosker har det svært efter lukkelovens afskaffelse, men nogle kioskejere er lidt for kreative i deres måde at håndtere det på. 

Flere og flere supermarkeder oplever nemlig, at deres varer bliver stjålet og solgt til samme eller billigere priser i nærliggende kiosker. Det skriver Jyllands-Posten.

Hos København Politi har man intet overblik over omfanget på landsplan, men man bekræfter, at det sker i udvalgte dele af det, man kalder kioskmiljøet.

LÆS OGSÅ: Kun én mørbrad i disken efter kødtyverier

- Vi ved godt, at der er et marked for bl.a. vin og Marabou-chokolade, der bliver stjålet fra andre butikker. Vi oplever det, når vi laver aktioner mod f.eks. kiosker, som har hælervarer af forskellig art. Der finder vi også mobiltelefoner og computere, der stammer fra indbrud, siger efterforskningsleder Ove Randrup fra Københavns Politi til Jyllands-Posten.

Han opfordrer derfor supermarkederne til at anmelde det, hvis de har mistanke til bestemte kiosker.

Butikschefer tænker kreativt

Supermarkederne har været nødt til at tænkte kreativt for at undgå de mange tyverier. Hos Netto er det hovedsagligt kaffe, slik, ost og kød, der forsvinder.

I nogle Netto-butikker er man derfor begyndt at sætte et klistermærke på kaffeposerne, som ikke kan rives af, uden posen går i stykker. Andre steder får kunderne først udleveret låget til Nescafé-glassene, når de betaler ved kassen.

(Jyllands-Posten)

LÆS OGSÅ: Sådan forebygger du bedst røveri i butikkenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD