Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Jysk møbelhus går konkurs

Foto: detailfolk.dkThursday den 9 March 2017 kl. 11:24 - Kilde: Jydske Vestkysten

 

To butikker blev for stor en mundfuld for ejeren, som nu har erklæret sit ene møbelhus konkurs efter kort tid på markedet.

I sin korte levetid nåede Kolding Møbelhus aldrig at blive en indbringende forretning, og nu har ejeren, Søren Nielsen, erklæret selskabet bag konkurs. Det skriver jv.dk.

Møbelhuset åbnede i 2015, men allerede i efteråret 2016 kunne man slå dørene op til ophørsudsalget. I sit første årsregnskab for 2015/16 måtte selskabet notere sig et underskud på 1,5 mio. kroner.

- Vi kom nok lidt for hurtigt i gang og fik ikke forberedt det hele godt nok. Vi købte ejendommen ret hurtigt på noget, der mindede om en tvangsauktion. Vi mister blandt andet en nøglemedarbejder, og der er flere ting, der går skævt. Så der er lidt panik på, fordi vi kommer dårligt fra start, siger Søren Nielsen til avisen.

Inden starten på ophørsudsalget sidste år gav Søren Nielsen udtryk for, at det har været en for stor mundfuld at skulle drive to butikker på samme tid. Han står også bag Vamdrup Møbelhus, men den forretning bliver ikke påvirket af konkursen.

- Man skal også erkende, hvad for en type, man er, og nu har jeg prøvet det, så jeg ikke en dag sidder og ærgrer mig over, at jeg ikke åbnede flere butikker, sagde Søren Nielsen til Ugeavisen.

LÆS OGSÅ: Mindre brillekæde går konkurs

Læs hele artiklen på Jydske Vestkysten


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD