Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Investeringer trækker Sportmaster kraftigt ned

Foto: detailfolk.dkWednesday den 6 June 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Selskabet bag Sportmaster har brugt “historisk” mange millioner kroner på nye investeringer. Det sætter et tydeligt aftryk på bundlinjen.

Trods en lille fremgang i salget slipper selskabet bag de to butikskæder Sportmaster og Rezet Sneaker Store ikke af med de røde tal på bundlinjen.

Ifølge det netop offentliggjorte årsregnskab kommer Sport Nordic Group således ud af 2017 med et tab på 17,5 millioner kroner - en forværring på 10 millioner i forhold til året før.

Men nøgletallene peger ikke kun i den forkerte retning. Omsætningen går nemlig et lille nyk frem og lander på det højeste niveau i flere år.

- I et år med voldsomt pres på detailmarkedet er det bemærkelsesværdigt, at den samlede omsætning hos Sport Nordic Holding Group steg med 4 procent til 1,146 milliarder kroner, fremgår det af ledelsesberetningen.

Her bliver tilbagegangen forklaret med investeringer for et “historisk højt beløb” på 45 millioner kroner. Pengene er gået til at udvikle selskabets digitale platforme, et nyt logistiksystem og en forbedring af Club Sportmaster, som er oppe på 1,2 millioner medlemmer.

Sportmaster har 100 butikker på landsplan, mens Rezet Sneaker Store har fire butikker i landets tre største byer. Begge butikskæder er også på nettet, hvor 17 procent af Sport Nordic Groups samlede salg foregik i 2017 - en stigning på 40 procent.

LÆS OGSÅ: Kollaps truer Intersport: Direktør smidt på portenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD