Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ilse Jacobsen taber i retten

Foto: morguefile.comMonday den 19 August 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Retten har ikke givet den kendte designer Ilse Jacobsen medhold i en sag, hvor hun beskylder dansk modekæde for at snylte på hendes brand.

Hornbæk-designeren Ilse Jacobsen har netop tabt en sag, hvor hun forsøgte at forhindre modekæden Message i at bruge navnet Ilse til striktrøjer.

Hun står nu til at skulle betale sagens omkostninger på 25.000 kroner gennem sin virksomhed IJH A/S, fremgår det af en kendelse fra Sø- og Handelsretten.

Ifølge retsdokumenterne ville Ilse Jacobsen ikke alene forbyde Message at bruge navnet Ilse - et påbud om tilbagekaldelse af de pågældende striktrøjer og en beslaglæggelse af lageret var også en del af kravene.

Message, der næsten altid bruger internationale pigenavne til at navngive deres varer, har ikke længere Ilse-striktrøjen i produktion. Samtidig har kæden efterfølgende ændret navnet på striktrøjen til Hilse Ice.

- På denne baggrund finder retten, at de(n) påståede krænkelse(r) ikke kan danne tilstrækkeligt grundlag for at opfylde betingelserne for at nedlægge midlertidigt forbud og påbud i retsplejelovens § 413, nr. 3, og § 414, stk. 1, fremgår det af kendelsen.

Message har 28 multibrand-butikker i Danmark og Norge.

LÆS OGSÅ: Ilse Jacobsen kæmper videre i Højesteret

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD